Over KM.haircare by Semeraro

KM.haircare is een online verkoopplatform voor Kevin Murphy-haarverzorgingsproducten, u aangeboden door Maison de coiffure Semeraro. Onze ambitie is om u vernieuwende en respectvolle formules aan te bieden met zichtbaar langdurige resultaten. Neem contact met ons op!

Salon de coiffure Semeraro

Maison de coiffure Semeraro

Het kapsalon Semeraro is ondergebracht in een prachtig herenhuis in Brussel en biedt u een volledig gepersonaliseerde kapservice volgens uw haartype, uw haarkenmerken en natuurlijk uw wensen.

Salon de coiffure Semeraro

Onze ambitie is om volledig te voldoen aan al uw verwachtingen en dit omvat onder meer het gebruik van producten en haarverzorging van hoge kwaliteit. Overtuigd van de waarden waar Kevin.Murphy voor staat, hebben wij ervoor gekozen om met de innoverende formules van het merk te werken.

Waarom kiezen voor het merk Kevin Murphy?

De Kevin Murphy-producten zijn geformuleerd met innovatieve technologieën en natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit waarbij rekening wordt gehouden met:

  • uw haar dankzij heilzame, zachte en overwegend natuurlijke stoffen;
  • het milieu dankzij duurzaam geproduceerde ingrediënten en biologisch afbreekbare of recycleerbare verpakkingen;
  • de dieren, waarop geen proeven zijn uitgevoerd.

Al deze troeven hebben ons ertoe aangezet om verdeler van Kevin Murphy te worden. Zo gebruiken we de haarverzorgingsproducten van het merk in onze kapsalon, waarbij we voor een gamma kiezen dat is aangepast aan uw behoeften en het gebruik van deze producten koppelen aan ons vakmanschap.

Produits Kevin Murphy chez Semeraro

Tegelijkertijd wilden we deze producten toegankelijk maken voor heel België en Luxemburg. Zo is het online verkoopplatform KM.haircare by Semeraro ontstaan. Kies gewoon uw favoriete producten en behandelingen en opteer voor levering aan huis of afhaling van uw bestelling in ons salon. Ons toegewijde team staat uiteraard altijd klaar om u te voorzien van informatie en advies.

Heeft u een vraag of een verzoek? Neem contact op met ons team van kappers en kleurspecialisten per telefoon, e-mail of via ons contactformulier.