Kevin Murphy-producten

Dompel je onder in de Kevin Murphy-haarverzorgingslijn, geformuleerd met de beste natuurlijke ingrediënten. Ontdek de productcategorieën die te koop zijn op de website KM.haircare by Semeraro, plaats uw bestelling en kies voor levering aan huis of afhalen in het salon.

Lees meer

Washes

De categorie Washes is gewijd aan de fase van het wassen van het haar. Van hydraterende tot ontgiftende shampoos, van kleurversterkende tot volumeversterkende shampoos, van voedende shampoos voor beschadigde punten tot verfrissende shampoos voor de hoofdhuid, Kevin.Murphy heeft altijd een formule die aan uw behoeften voldoet.


Rinses

De categorie Rinses komt overeen met maskers en behandelingen met spoeling die na het wassen gebruikt moeten worden. Om het effect van deze behandelingen te optimaliseren, kunt u overwegen om ze op te nemen in een routine die ook shampoo uit hetzelfde gamma bevat. Wat de behoeften van uw haar ook zijn, er is een uitspoelbare behandeling die eraan voldoet.


Treatments & Styling

Op zoek naar een Kevin Murphy-product dat je haar hydrateert en/of helpt stylen? Kijk in de categorie Treatments & Styling waar alle behandelingen en stylingproducten te vinden zijn. Wat uw behoeften ook zijn, er is een product dat er perfect aan voldoet.


Finishing

In de categorie Finishing vindt u alle producten die uw haar textuur geven en uw kapsel op zijn plaats houden. Er zijn tal van afwerkingsbehandelingen die na het stylen toegepast kunnen worden en die geschikt zijn voor zowel vrouwen als mannen.


Color Care

De categorie Color Care omvat producten die geschikt zijn voor gekleurd haar. Haal het meeste uit een touch-up spray waarmee je de hergroei van je haar bij de haaraanzet kunt camoufleren terwijl je wacht op je volgende kleur.


Man

Deze categorie bevat alle producten die bijzonder geschikt zijn voor het haar van mannen en hun haarbehoeften. Verfrissende shampoo en conditioner, leave-in verdikkingskuur, texturiserende pasta en vele andere producten wachten op u!


Kom meer te weten over de regimes voor elke haarbehoefte, over het merk Kevin Murphy en over onze kapsalon. Als u vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Er zijn 81 producten.

Item 1-12 van 81 in totaal item(s)